Skärmavbild 2013-10-29 kl. 14.20.26

inredningsstylist & frilansjournalist

  info@lindamariehellevik.se               instagram.com/hemma.hos.mig

   

Brinner du för inredning och önskar visa upp ditt hem i ett inredningsmagasin? Då har du hittat rätt! Jag är ständigt på jakt efter nya hem för hemma hos reportage. Retro, vintage, modernt, lantligt, industri eller kanske något helt nytt!? Allt är av intresse!

Även enstaka rum som kreativa arbetsrum, ateljéer, pysselhörnor, kök, badrum etc.

VILL DU MEDVERKA I ETT

INREDNINGSMAGASIN?

SÅ HÄR GÅR DU TILLVÄGA

Mejla mig ett gäng bilder från din bostad. Gärna tydliga och rumsliga översiktsbilder över hur hela rummet/rummen ser ut. Det går även bra att sända med några detaljbilder på sådant du vill visa upp närmare. Sänd bilderna tillsammans med en kortare beskrivning av dig själv, din stil och din bostad och berätta var i landet du bor.

Mejla allt till: info@lindamariehellevik.se

VAD HÄNDER SEN DÅ?

Jag och en fotograf kollar igenom bilderna och återkommer till dig inom kort. Om ditt hem passar in på vad inredningsmagasinen är på jakt efter just nu och om vi tror att vi kan få ihop tillräckligt med bilder för ett helt reportage kontaktar jag dig och vi bokar in ett datum för ett reportage. Ett reportage tar omkring 3-6 timmar beroende på hur mycket som ska fotograferas.

 

Ofta försöker vi få reportaget insålt till ett specifikt magasin i förväg, men ibland säljs reportaget in först efter att reportaget är gjort. Vi kan i det senare fallet tyvärr inte veta på förhand till vilket magasin reportaget blir sålt. Du får självklart komma med önskemål om vilket magasin du helst önskar medverka i men vi kan tyvärr inte lova något på förhand. Ibland säljs reportaget in fort, ibland tar det längre tid. Men oftast blir reportaget publicerat inom ett år.

 

 

 

BRA ATT VETA      

När det är dags för reportaget att publiceras i ett magasin meddelar jag dig per mejl. Notera att det inte utgår någon ersättning till dig som medverkar i reportaget.

 

Många tidningar skickar ut ett gratis magasin till dig med posten och du får även tillsänt lågupplösta professionella pdf-bilder av ditt hem per mejl. Bilderna kan användas för privat bruk, efter att reportaget är publicerat går det även bra att lägga ut bilderna på din hemsida/blogg mot att du hänvisar till skribenten & fotografen.

 

Notera att många hem även kan komma att publiceras i ett utländskt magasin. Det kan även hända att reportaget eller delar av reportaget kan komma att publiceras i fler än ett svenskt inredningsmagasin.

Foto: Sofi Sykfont

bild